Terms & Conditions

Betingelser og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Christina Rohde tager processen af dine personlige data meget alvorligt. Privatlivspolitikken forklarer herunder, hvordan dit data bliver håndteret på websitet.

DATAANSVARLIG OG KONTAKT INFORMATION

Christina Rohde ApS
CVR-nr. 28898169
Strandvejen 266B
2920 Charlottenlund
Danmark
E-mail: christinarohde86@gmail.com

 Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

DATA BEHANDLERE
For at kunne yde den bedste service benytter vi os af følgende data behandlere.

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Mailchimp

Din data vil blive overført og behandlet af 3. parts lande. Overførslen vil være til Amerikanske organisationer; Facebook Ltd, Google Ltd, Mailchimp. EU-Kommissionen har fastslået, at organisationer i USA er “sikre områder”, hvis de er blevet medlem af EU-USA. Privacy Shield aftale.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Når du vælger at benytte denne side accepterer du privatlivspolitiken.
Efterfølgende betegnes Christina Rohde “vi”, “vores”, eller “os”

Vi benytter følgende data om dig

Navn
E-mail
Geografisk placering
Tekniske informationer om din computer, tablet eller mobiltelefon
Browser Notification ID
IP-adresse
Cookies
Land
Andet cookie data som kan indeholde personlige identifikation af din data

Formål med behandlingen af personoplysninger jf. GDPR artikel 6.1f:

Dine personoplysninger bliver behandlet og brugt til følgende:

Ved behandling af dine personlige oplysninger indhentes dit samtykke altid til os inden indsamling og behandling af dine personoplysninger begynder.
Dine personoplysninger bliver indsamlet af os og behandlet til relevante og specifikke formål.
Vi indsamler og behandler kun relevante og nødvendige personoplysninger.
Dine personoplysninger bliver ikke videregivet af os uden dit samtykke.

Dine personoplysninger bliver slettet af os, når de ikke længere er relevante til formålet. Ydermere sker behandling af dine personlige oplysninger jf. GDPR artikel 6.1.a og b med korrekt og ajourførte personlige oplysninger.

Formål

  1. Dit samtykke bliver altid indhentet af os inden behandling af dine personlige oplysninger  til de specifikke og relevante formål. Samtykket som du giver er grundlaget for den behandling, som vi foretager os af dine personlige oplysninger, med mindre vi har et andet lovligt retslig grundlag for at behandle personoplysningerne anderledes. Samtykket som du giver os er altid frivilligt, og du har altid muligheden for at tilbagekalde dit samtykke.
  2. Personoplysningerne som bliver indsamlet af os bliver kun brugt til specifikke og relevante formål. Personoplysninger som vi indsamler, opbevarer og behandler er kun til specifikke og relevante formål. Der er tale om almindelige personoplysninger som indsamles, opbevares og behandles.
  3. Personoplysningerne som vi behandler er kun relevante og nødvendige personlige oplysninger. Vi behandler kun dine personlige oplysninger til legitime formål. Ved indsamling, opbevaring og behandling af dine personoplysninger har vi mulighed for at identificere dig og vise kampagner eller annoncer som er relevante for dig. Dette medfører, at vi er stand til at levere den efterspurgte service. Dine personoplysninger bliver behandlet i det omfang, der er relevant for overholdelse af gældende lovgivning. Ydermere minimerer vi behandlingen af dine personlige oplysninger ift. misbrug af dette.
  4. Dine personlige oplysninger bliver ikke videregivet af os uden dit samtykke. Vi videregiver kun dine personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere. Dette bliver brugt til markedsføring, som du har givet dit samtykke til. Du kan til hver en tid vælge at gøre indsigelse imod videregivelsen af dine personoplysninger. Hvis myndighederne skulle kontakte os, vil vi have retten til at videregive dine personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi benytter os af en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter opbevarer og behandler kun dine personoplysninger på vegne af os og må ikke benyttes til eget brug. Derudover benytter vi os kun af databehandlere i EU eller i lande, der kan sørge for den tilstrækkelige beskyttelse af dine personoplysninger. Dog vil vi forbeholde os retten til at benytte databehandlere uden for EU/EØS som kan assistere vores virksomhed. Dette vil dog kun ske under overholdelse af gældende regler om overførsel af personlige oplysninger jf. Lovgivning. Hvis du vil, så har du mulighed for at læse mere om det her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
  5. Dine personlige oplysninger bliver opdateret eller slettet, når disse ikke længere er relevante til formålet.  Vi kontrollerer derfor, at de personlige oplysninger, som vi er i besiddelse af om dig er korrekt og ajourført korrekt. Hvis  tilfældet skulle være, at dine personoplysninger er forkerte bliver de straks slettet. Denne service som vi udbyder kræver derfor, at dine personlige oplysninger er korrekte. I forbindelse med dette, beder vi dig derfor om at oplyse om de rigtige person oplysninger. Det er derfor også vigtigt, at du gør os opmærksom på, hvis der skulle ske nogle ændringer i dine personoplysninger, så vi kan levere den bedste service til dig. Dine personoplysninger bliver opbevaret af os i det tidsrum som lovgivningen tillader. De bliver slettet af os, når de ikke længere af relevante. Hvis du har givet samtykke til, at vi må markedsføre ydelser til dig via e-mail, sms’er og browserbaserede notifikationer, vil vi hvert 3 år bede dig om at fornye dit samtykke, hvis du ikke har været aktiv på din profil i disse 3 år.
  6. Du er ansvarlig for at de personoplysninger, som du har indtastet på vores hjemmeside er korrekt og ajourførte. Opdateringer foretages selv eller ved at kontakte os. Herefter vil vi ajourføre dine oplysninger korrekt, såfremt at du har bedt os om dette.

 Sikkerhed

Dine personlige oplysninger vil være beskyttet hos os. Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger på vores egne servere, men benytter os af vores samarbejdspartnere, som du kan læse om under DATABEHANDLERE. Hvis du ønsker at læse omkring deres GDPR og privatlivspolitik, så kan du gøre dette på deres hjemmesider. Vi kan dog også hjælpe dig i tilfælde af, at du har nogle spørgsmål.

Din data vil altid være beskyttet hos os, da vi for din sikkerhed har truffet tekniske foranstaltninger mod at dine personlige oplysninger, som er i vores varetægt hændeligt eller ulovligt bliver slettet, fortabt, forringet, offentliggjort eller kommer til kendskab for uvedkommende, misbrugt eller behandles i strid med den gældende lovgivning.

Dine rettigheder:

Hvis du har brug at benytte dig af dine rettigheder som nævnt herunder skal du kontakte os via vores informationer. Disse informationer finder du øverst i privatlivspolitikken.

  1. Retten til indsigt i dine personlige data: Du vil have retten til at få indsigt i de personlige data, som vi opbevarer. Denne indsigt må dog ikke være i strid mod andre rettigheder eller frihedsrettigheder. Derudover vil du altid have retten til at få tilsendt de personlige oplysninger, som du har oplyst.
  2. Retten til at få  rettet dit personlige data:Du har retten til at få rettet dit personlige data, hvis det ikke er sandt, eller du måske har oplyst forkert ved en fejltagelse. Dog kan det være, at vi i nogle tilfælde ikke kan slette eller rette i dine oplysninger, da vi er pålagt lovmæssigt at opbevare dine oplysninger.
  3. Retten til at slette data: Ispecielle tilfælde vil du have rettigheden til at få slettet det data, som vi opbevarer omkring dig før den generelle tidsgrænse for sletning forekommer.
  4. Retten til at sætte restriktioner eller begrænsninger på behandlingen din data. Inogle tilfælde vil du have retten til at få restriktioner eller begrænsninger på behandlingen af dataen. Du har retten til at modsætte dig behandlingen af dine personlige oplysninger og få denne begrænset. Du har retten til at modsætte dig behandlingen af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring.
  5. Ret til at overføre data. Når vores behandling af dine personlige data er baseret på samtykke eller en kontrakt, og behandlingen foregår automatisk, er dataoverførslen din ret. Denne ret indebærer, at du har ret til at få de personlige data sendt til dig i et struktureret, normalt anvendt og maskinlæsbart format, som du har ret til at overføre til en anden tjenesteudbyder.
  6. Retten til indsigelse:I nogle tilfælde vil du have mulighed for at lave en indsigelse af vores juridiske proces af dine personlige data. Hvis du har en opfattelse af, at dine personlige oplysninger bliver brugt i strid med den gældende lovgivning eller samtykke, som du har givet til os, vil du have muligheden for at lave en indsigelse mod os. Dette kan du gøre via vores kontakt informationer. Hvis du vælger dette vil det resultere i, at dine personlige oplysninger ikke må blive brugt til dette formål. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at få begrænset eller stoppet dele eller alle dine personlige oplysninger.
  7. Retten til at tilbagetrække dit samtykke. Da du vil have givet os dit samtykke, vil du altid have muligheden for at tilbagekalde dette igen. Så snart du har tilbagetrukket dit samtykke vil behandlingen af dine personlige oplysninger stoppe, og du vil ikke længere modtage markedsføring omkring produkter fra os.

Klage

Hvis dsu vil klage over behandling af dine personlige data, så har du retten til at klage til Datatilsynet (DPA):

Datatilsynet (DPA)

Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 Copenhagen

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Phone number: + 45 33 19 32 00

Homepage: www.datatilsynet.dk