Bæredygtigt, høj komfort og 100% tilfredshedsgaranti 🇩🇰

Levering


Velkommen til CHRISTINA ROHDE. Når du handler hos os, accepterer du automatisk vores salgsbetingelser. Derfor råder vi dig til grundigt at læse alle nedenstående vilkår og betingelser igennem, før du begynder at handle på CHRISTINA ROHDE.

DIVERSE Vi sender alle varer som pakker, hvilket gør det muligt at spore dem i tilfælde af problemer. Under forsendelsen er pakken forsikret, og vi beder dig om at bekræfte indholdet ved levering. Hvis pakken eller indholdet bliver beskadiget ved ankomsten, bedes du straks anmelde den til Post Danmark eller GLS eller senest to dage efter modtagelsen. Så giv os varerne tilbage. CHRISTINA ROHDE er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport.

FORSENDELSE OG HÅNDTERING Hos CHRISTINA ROHDE bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer sendes inden for 1-3 hverdage. I forbindelse med salget forventes at blive længere leveringstid. Skulle der være forsinkelser med Link Logistics, kan CHRISTINA ROHDE ikke holdes ansvarlig. 
Varer til de fleste andre EU-lande og lande uden for EU vil blive sendt via Link Logistics, og levering kan tage op til 5 dage.

SKIBSFART I DANMARK Uanset volumen lægges der et gebyr på 45 kr. til dækning af postgebyrer hos Post Danmark eller GLS.

FORSENDELSE TIL UDLANDET Alle forsendelser til udlandet leveres af Link Logistics og sendes som en forsikret pakke og forretningspost, hvilket betyder, at pakken ikke kan sendes som gave til lande uden for EU i et forsøg på at undgå lokale skatter og afgifter. Regelmæssig service i Europa er ca. 4-5 hverdage. Regelmæssig service uden for Europa er ca. 5-7 hverdage.

Leveringsomkostninger

DanmarkStandard 29DKK, Express 49DKK

DanmarkStandard 29DKK, Express 49DKK

Resten af verden 195 KR / 27€

RETURNERER CHRISTINA ROHDE accepterer gerne returneringer. Du skal returnere varerne senest 14 dage fra modtagelsesdatoen. Udfyld venligst returformularen fra os og medtag den i returpakken. Vi accepterer ikke varer uden tagget. Returkoden skal også vedhæftes. Uden returkoden accepterer vi ikke returneringer. Så snart vi har modtaget de returnerede varer, og de har gennemgået en kvalitetskontrol, krediterer vi din konto / kreditkort. Vi krediterer kun det kort, der blev brugt til at købe varerne, på den måde kan vi begrænse brugen af stjålne kreditkort. I tilfælde af bankoverførsel skal du huske at indsende registreringsnummer og kontonummer. Opbevar din portokvittering som bevis for, at pakken blev sendt. Du er ansvarlig for returudgifterne.

Hvis du er i doub om, hvorvidt du vil bruge din ret til at vende tilbage, skal du håndtere varerne meget omhyggeligt, som om du prøvede det i en butik. Hvis varerne er blevet beskadiget eller brugt på anden måde end accepteret i en butik, skal du betale for faldet i værdi, hvis du vælger at fortryde købet. Hvor meget du skal betale, afhænger af status og de returnerede varer.

GAVE AFKAST Hvis du har modtaget en vare fra christinarohde.dk som en gave, du ikke ønsker, kan du returnere den og bytte for en anden vare af samme værdi. Hvis du ønsker en dyrere vare, har du mulighed for at betale forskellen samt forsendelsesgebyrer. Vi kan ikke returnere penge, da kun det kreditkort, der bruges til at købe varen(e), kan krediteres.

ANMELDELSE AF FEJL Alle varer er dækket af Det Danske Varesalg, hvilket giver dig 24 måneder til at klage over en vare. Som kunde kan du klage over fejl og mangler, der opstår inden for 24 måneder efter købet. Men hvis fejl, mangler eller slitage skyldes uagtsom brug, manglende vedligeholdelse, eller simpelthen på grund af normal slitage din ret til at klage er givet afkald på. I tilfælde af en klage eller en manglende levering bedes du kontakte kundeservice, telefon +45 20315798 eller sende en e-mail til: christinarohde86@gmail.com. CHRISTINA ROHDE dækker ikke forsendelsesgebyrer i tilfælde af en klage.

BETALINGSMETODER CHRISTINA ROHDE accepterer følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, VISA/Electron og American Express. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort, før varerne forlader vores lager. Alle priser er angivet i DKK (den danske valuta), og en omsætningsafgift/moms på 25% er inkluderet, medmindre pakken sendes uden for EU. Se nedenfor under afsnittet TOLD OG MOMS/MOMS.

SIKKERHED CHRISTINA ROHDE er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Alle oplysninger fra dig indsamles sikkert via SSL (SecureSockets Layer). Et SSL er en protokol, der krypterer dine oplysninger i koder, så dine oplysninger holdes sikre, mens de overføres via internettet. Kun PBS (din bank) har adgang til dine oplysninger. Hos CHRISTINArohde garanterer vi, at de oplysninger, du indtaster, IKKE vil blive videregivet til nogen ekstern organisation eller tredjepart.

TOLD OG MOMS/MOMS Hvis din ordre afgives fra et EU-land, skal du betale den danske moms/moms, men ingen told. Dette er i overensstemmelse med toldpolitikken vedrørende salg inden for EU. Hvis din ordre placeres uden for EU, skal du dog ikke betale den danske moms/moms, men du skal muligvis betale ekstra skat og afgifter i bestemmelseslandet. CHRISTINA ROHDE er ikke ansvarlig for disse eller for gebyrer, der opkræves af toldmyndighederne. Luftfartsselskabet vil kontakte dig i tilfælde af ekstra gebyrer eller fortoldning. Dette kan forsinke leveringen. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at betale for disse ekstra gebyrer. FORBRUGERBESKYTTELSE CHRISTINA ROHDE følger de retningslinjer, der er foreskrevet af E-mærket. Vi opererer strengt under de gældende love, regler og bestemmelser, som Forbrugerstyrelsen har sat frem.